The Happy Mix Co. Melancarkan Campuran Pancake Susu Mentega Berasaskan Tumbuhan Pertama di UK

The Happy Mix Co – membawa penyelesaian mudah kepada semua mereka yang menggemari penkek gebu gaya Amerika untuk sarapan pagi!

“Resipi penkek vegan mudah” mestilah salah satu resipi vegan yang paling dicari di sekeliling. Dengan majoriti campuran penkek siap sedia bukan vegan, dan campuran yang vegan memerlukan penambahan beberapa bahan, kami teruja untuk membawa berita tentang sebuah syarikat baharu bernama The Happy Mix Company.

Syarikat Happy Mix telah mencipta campuran penkek siap vegan yang hanya memerlukan anda menambah air. Bahan-bahannya ringkas tetapi dengan mencampurkan air dan menggoreng seminit pada setiap sisi, hasilnya konsisten, pancake gebu dengan rasa homestyle yang cantik setiap kali. Semudah itu.

Dan apa yang kami sukai ialah terdapat sangat sedikit bahan yang disenaraikan dalam kandungan campuran pancake. Dan semua bahan ini akan kami gunakan dalam pembakar rumah dari awal, contohnya, tepung organik, serbuk santan, kayu manis yang dikisar dan serbuk jus lemon.

Inspirasi untuk syarikat

Kami berbual dengan orang-orang di sebalik pendedahan ini untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkembangan The Happy Mix Company.

Apakah inspirasi untuk campuran pancake siap sedia anda?

The Happy Mix Co
Imej: The Happy Mix Co

Kami sebelum ini memulakan sebuah lagi syarikat vegan gaya Caribbean dan salah satu produknya ialah campuran pancake. Kami ingin membuat campuran buttermilk vegan yang lengkap, bermakna orang itu tidak perlu menambah telur rami, ekstrak atau tanam susu. Oleh kerana Barbados sangat dekat dengan AS, banyak tradisi sarapan pagi Amerika Utara berada dalam budaya makanan kita. Kami sentiasa membuat penkek vegan buttermilk sebagai tradisi pada hari Ahad dalam keluarga kami menggunakan tepung yang berbeza seperti ubi kayu dan ubi keledek. Kami ingin memasukkan resipi keluarga kami ke dalam pakej tanpa kehilangan keasliannya.

Tetapi mengapa penkek buttermilk menjadi tumpuan khusus anda?

Bagi kami, penkek buttermilk adalah istimewa kerana ia menjadikan pancake lebih ringan kerana buttermilk memecahkan gluten. Kami tidak melihat campuran lengkap di pasaran yang juga merupakan susu mentega dan vegan jadi kami memutuskan untuk mengambilnya sebagai projek dan menciptanya.

Kami fikir jawapannya mungkin jelas, tetapi mengapa penting untuk menjadikan produk anda vegan?

Kami fikir memilih vegan adalah memilih masa depan makanan. Ia sangat inklusif apabila anda mempunyai produk vegan dan ia adalah pilihan beretika.

Pernahkah anda menghadapi sebarang cabaran tertentu dalam pembangunan produk atau syarikat anda?

Salah satu cabaran yang kami hadapi semasa kami bermula ialah apabila anda ingin mencipta jenama, anda tidak boleh melakukannya secara kecil-kecilan.

Jenama ialah komitmen kewangan yang besar kerana tiada kilang akan melihat anda dengan nombor petunjuk yang rendah. Anda perlu membeli pembungkusan secara pukal dan ia memerlukan kos yang tinggi apabila anda memulakan perniagaan.

Kami terpaksa berkorban untuk memulakan The Happy Mix Co. Kami perlu mempelajari cara UK berfungsi dalam perniagaan dan walaupun itu bukan satu cabaran, ia mengambil masa untuk belajar. Perniagaan juga sangat cliquey dan kami adalah pendatang baru di pasaran jadi kami tidak mengenali sesiapa di sini untuk menjejakkan kaki kami ke tempat-tempat tertentu. Semuanya bermula dari bawah ke atas. Satu cabaran utama yang kami hadapi sekarang ialah kami tidak tinggal berdekatan dengan banyak pasaran di mana kami boleh keluar dan mendapatkan orang ramai mencuba produk kami.

Jadi apakah rancangan anda untuk masa depan? Ke manakah The Happy Mix akan pergi seterusnya?

Kami ingin membuat versi campuran bebas gluten dan juga versi adunan bebas bijian bergantung pada tepung ubi kayu dan tepung ubi dari Caribbean. Selepas covid, pulau-pulau masih pulih daripada pandemik dan sentiasa mencari jalan untuk meningkatkan eksport dan mencipta komoditi yang boleh dieksport. Kami ingin menjadi sebahagian daripada itu. Kami sudah menggunakan gula dari negara asal kami, Barbados, tetapi kami berharap untuk melakukan lebih banyak lagi pada masa hadapan apabila jenama kami berkembang.

Kami benar-benar berharap untuk menjadi jenama yang orang fikirkan apabila mereka memikirkan Pancake Vegan.

The Happy Mix’s Campuran Pancake Susu Mentega Vegan Gaya Amerika boleh dibeli terus di laman web mereka.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *