unMEAT Melancarkan Tuna Tanpa Ikan di Pasar Raya Harris Teeter – vegconomist

Inovatif berasaskan tumbuhan, tuna bebas ikan tersedia di 250 lokasi Harris Teeter

GLENDALE, Calif.–(BUSINESS WIRE)–unMEATjenama protein berasaskan tumbuhan yang mengganggu, mengumumkan ketersediaan tuna dalam tin tanpa ikan di Pasaraya Harris Teeter di seluruh Tenggara AS, tuna tanpa ikan unMEAT, yang diperkenalkan di AS awal tahun ini, merupakan alternatif yang lazat dan lebih sihat untuk pengguna, sama ada mereka penggemar daging yang ingin mencuba produk berasaskan tumbuhan, vegan yang ingin mempelbagaikan diet mereka atau flexitarian. di antara.

Tuna ialah makanan dalam tin nombor satu di Amerika, dan dengan unMEAT rakyat Amerika boleh menikmati rasa yang mereka sukai, ikan- dan tanpa rasa bersalah. Dalam ujian rasa yang dijalankan dengan MetrixLab, dua daripada tiga pengguna menjawab bahawa mereka akan memilih tuna unMEAT berbanding tuna sebenar. Tuna tanpa ikan unMEAT adalah bukan GMO, lebih rendah lemak dan kalori, dan mengandungi sifar merkuri atau lemak trans. Kedua-duanya unMEAT Tuna dalam Minyak Bunga Matahari dan Tuna dalam Air kini tersedia di semua lokasi Harris Teeter.

“Kami sangat teruja untuk mempunyai Tuna tanpa ikan unMEAT tersedia di kedai Harris Teeter, menjadikan protein berasaskan tumbuhan dan rak stabil lebih mudah diakses oleh rakyat Amerika di tujuh negeri,” kata Gregory Branzon, Ketua Pegawai Operasi, Century Pacific Group, syarikat induk daripada unMEAT. “Kami berharap dengan pilihan mesra bajet yang mudah didapati di kedai runcit biasa mereka, lebih ramai pengguna akan memilih untuk memasukkan lebih banyak makanan berasaskan tumbuhan dalam diet mereka.”

Tuna tanpa ikan unMEAT boleh didapati di semua Pasaraya Harris Teeter, merangkumi North Carolina, Carolina Selatan, Virginia, Maryland, Delaware, Georgia, Florida dan Washington, DC Ia juga boleh didapati melalui peruncit dalam talian, GTFO, It’s Vegan! Dan Weee!, dan di kedai terpilih lain di seluruh Amerika Syarikat. Dengan ketersediaan peruncit nasional tambahan yang dijangka dilancarkan pada tahun hadapan, tuna tanpa ikan unMEAT merupakan pilihan yang semakin mudah diakses oleh pengguna. Untuk maklumat lanjut, lawati https://meetunmeat.us/.

Mengenai unMEAT

unMEAT ialah rangkaian produk berasaskan tumbuhan yang sangat lazat daripada Century Pacific Food, Inc. (CPFI), dalam misi untuk menyedarkan pengguna bahawa makanan berasaskan tumbuhan seharusnya menyeronokkan dan gembira. Rangkaian produk unMEAT termasuk Roti Burger tanpa daging, Daging Kisar, Daging Makan Tengahari, Sosej, Nugget dan Tunas tanpa ikan. Diperbuat daripada 100% bukan GMO, bahan-bahan bersih yang diperoleh secara mampan, unMEAT menawarkan rasa dan tekstur yang mengagumkan untuk hidangan seimbang tanpa pengorbanan yang diperlukan. unMEAT boleh didapati melalui peruncit dalam talian GTFO, It’s Vegan! dan Weee!, bersama dengan kedai terpilih di seluruh Midwest dan pantai timur. Untuk maklumat lanjut dan mencari peruncit tempatan, lawati meetunmeat.us.

Kenalan

Hillary Barton

Trevelino/Keller

[email protected]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *