Veganz Melancarkan Kedai D2C untuk Menawarkan Kotak Produk Berasaskan Tumbuhan – vegconomist

Jenama makanan berasaskan Berlin Veganz telah melancarkan kedai dalam talian D2C, yang akan membolehkan pengguna memesan terus kotak produk berasaskan tumbuhan syarikat.

Kotak tersebut mengandungi rangkaian produk Veganz, seperti Pingat Soya, Sandwic Spread, Serbuk Seitan dan Thnfsh (tuna vegan). Produk baharu yang inovatif seperti madu vegan dan telur hancur turut disertakan.

Apabila membeli kotak tersebut, pengguna akan menjimatkan wang berbanding dengan membeli setiap produk secara individu, yang menurut Veganz adalah penting berikutan krisis kos sara hidup semasa. Untuk menandakan pelancaran kedai, jenama itu akan menawarkan kalendar kedatangan dan kotak resipi yang direka khas untuk masa terhad sahaja.

IPO

Tahun lepas, Veganz mengumumkan IPOnya di Bursa Saham Frankfurt, berhasrat untuk menggunakan hasil untuk menubuhkan tapak pengeluaran baharu dan melabur dalam penyelidikan dan pembangunan, pemasaran dan pengembangan. Produk Veganz kini boleh didapati di banyak negara di seluruh dunia, daripada stesen minyak di Jerman ke pasar raya Drakes di Australia. Syarikat itu juga terus melancarkan produk baharu, seperti bar coklat karamel kacangnya.

“Sejak 2019, jualan makanan dalam runcit dalam talian telah meningkat hampir dua kali ganda, meningkat daripada 1.6 bilion euro kepada 3.9 bilion,” kata Jan Bredack, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Veganz Group AG. “Kami gembira dengan saluran jualan baharu D2C, kami boleh menggunakan jenama kami yang kukuh dan kesedaran jenama yang tinggi untuk menyediakan kumpulan sasaran kami akses cepat dan mudah kepada produk kami melalui platform media sosial.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *