Violife Setuju Perkongsian Baharu Dengan Burger PLNT

VIOLIFE® MEMPERLUASKAN PENAWARAN KEJU ​​BERASASKAN TUMBUHAN DI PLNT BURGER

Pakar keju yang sangat digemari Violife telah mengembangkan repertoir mereka dengan bekerjasama dengan syarikat burger berasaskan tumbuhan Burger PLNT. Violife kini akan menjadi satu-satunya keju berasaskan tumbuhan yang terdapat di semua lokasi Burger PLNT, dengan beberapa pilihan menu termasuk Burger Keju PLNT, Burger Keju DBL PLNT, Mangkuk Cili, Sandwich Chik’N Pedas dan Burger Steakhouse.

“Kami teruja kerana dapat menawarkan peminat baharu dan sedia ada cara baharu untuk menikmati keju kami dalam hidangan tumbuhan yang akan menggembirakan dan membuatkan mereka kembali lagi,” kata Rachel Wayneberg, Senior Violife Pengurus Pemasaran, Perkhidmatan Makanan. “Perkongsian eksklusif ini mempamerkan kekaguman yang mendalam terhadap Violife dan Burger PLNT daripada peminat dan kami teruja untuk terus berkembang dengan kedai PLNT Burger di seluruh AS”

Baru-baru ini dinamakan sebagai salah satu “Konsep Panas” Berita Restoran Nation untuk 2022, PLNT Burger sangat teruja dengan perkongsian itu. “Kami suka keju Violife,” kata Chef Mike Coletti, Pengarah Kulinari. “Violife mempunyai kelembutan, tekstur dan kebolehcairan yang kami cari selama ini. Kami mencairkan keju mereka pada semua burger kami dan mencariknya pada cili kami. Daripada cheddar lama, provolone dan hirisan Amerika kepada keju jack lada pedas, Violife menyediakan semua rasa keju biasa tanpa semua alergen.”

Violife menawarkan rangkaian besar produk keju berasaskan tumbuhan, semuanya bebas daripada tenusu, pengawet, kasein, laktosa, gluten, kacang dan soya. Kegemaran di pejabat TVR mestilah keju Violife Greek White, dipotong dadu dalam salad. Ia lazat! Begitu juga, semua produk Burger PLNT adalah 100% berasaskan tumbuhan, diperakui Kosher, Halal dan bebas kacang. Burger PLNT juga menawarkan banyak pilihan bebas gluten.

Walaupun ramai vegan memilih untuk mengelakkan keju berasaskan tumbuhan atau apa-apa yang menyerupai produk haiwan, kami menyedari bahawa ramai yang masih suka menikmati kegemaran lama, menggantikan bentuk tenusu dengan berasaskan tumbuhan. Oleh itu, kami menulis bahagian ini pada beberapa keju terbaik di sekeliling – kami ingin mendengar pendapat anda dan yang mana yang anda suka.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *