WONDR Melancarkan Barisan Produk Mandian 100% Semulajadi Boleh Isi Semula

Jenama produk penjagaan semula jadi WONDR telah melancarkan barisan produknya yang paling bercita-cita tinggi setakat ini, dengan pengumuman WONDR Liquids. Jenama itu sedang sibuk membangunkan serbuk WONDR berkualiti tinggi dan botol boleh isi semula, dan bersedia untuk mengeluarkannya ke seluruh dunia selepas dua tahun pengeluaran.

Selepas proses penyelidikan dan pembangunan yang panjang, WONDR telah memuktamadkan pengeluaran barisan baharu mereka bagi botol syampu dan gel mandian yang boleh diisi semula, dengan produk itu datang dalam bentuk serbuk dalam beg kertas. Barisan produk, yang dianggap sebagai ‘yang paling semula jadi seumpamanya’, telah menerima penarafan yuka 100/100 yang sempurna.

Serbuk WONDR semuanya semula jadi dan boleh didapati dalam 3 bauan untuk menjaga kulit dan rambut anda. Bukan sahaja produk kami superfood untuk rambut dan kulit anda, mereka juga menawarkan penyelesaian mudah untuk sentiasa dalam perjalanan dengan botol silikon yang selamat untuk mesin basuh pinggan mangkuk dan uncang mudah dituang – anda hanya perlu menambah air dan goncang.

Setiap uncang serbuk mengandungi produk sebanyak DUA produk mandian cecair 500ml, uncang tersebut menyediakan alternatif yang bersih dan sedar untuk pilihan yang sedia ada, dan baik untuk rambut, kulit dan planet anda – apa yang tidak disukai?

Bau-bauan yang HEBAT:

Kelapa Berkrim

Buih yang menyegarkan, kaya dan berkrim dengan aroma kelapa yang tajam memberikan anda pengalaman kelapa yang licin dan lembut.

pic segar

Ubah pengalaman mandi anda kepada mimpi pic dan bau semanis yang anda rasa!

Herba Sihat

Rasai alam semula jadi di dalam bilik mandi anda dengan rangkaian herba tanah kami yang menjadikan kulit dan rambut anda bersih, berkhasiat dan terhidrat.

WONDR Liquids boleh didapati di Kickstarter mulai hari ini, dengan potongan 40% yang besar untuk penyokong yang sangat awal:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *