World of Vegan Melancarkan Semula Tapak dengan Pemberian Ganti Ganti Dapur

Dunia Vegan, yang platform digital terkemuka untuk kehidupan berasaskan tumbuhantermasuk resipi, panduan dan petua gaya hidup, telah mengumumkan penyegaran tapak yang akan membantu menyokong komunitinya yang semakin berkembang. Dan untuk meraikan reka bentuk semula ini, syarikat itu telah melancarkan hadiah ubah suai dapur bernilai $4,500 yang menampilkan semua keperluan dapur mewah terbaik untuk kehidupan yang sihat, seperti Gardyn dalaman hidroponik, alat memasak Caraway Home, serta pemerah jus Omega.

“Sejak saya melancarkan World of Vegan pada 2015, ia telah melebihi jangkaan saya dalam setiap cara yang mungkin. Kami sangat teruja untuk menjadikan semua resipi, panduan dan kandungan hidup vegan kami lebih mudah diakses oleh khalayak kami dengan reka bentuk semula ini. Dengan ini $4,500 giveaway, kami juga meraikan komuniti kami yang hebat dan sokongan berterusan mereka,” kata Michelle ChenPengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif World of Vegan, Hos Bersama Podcast Orang Dikuasakan Tumbuhan, dan Pengarang Bersama Buku Masakan Vegan yang Mesra.

“World of Vegan menawarkan sumber yang begitu penting—sama ada anda ingin menambahkan lebih banyak makanan berasaskan tumbuhan ke dalam diet anda atau mencari cara baharu dan menarik untuk hidup vegan,” kata Toni OkamotoBerasaskan Tumbuhan pada Pengasas Belanjawan dan Hos Bersama Podcast Orang Dikuasakan Tumbuhan.

Laman web ini mempunyai lebih daripada sejuta pengikut di sosialnya – termasuk Instagram Pinterest, YouTube dan podcast yang sangat digemari yang memasuki musim kelima dan menawarkan resipi popular serta rancangan makan yang bertujuan untuk membantu orang ramai makan dengan lebih sihat, disokong dengan panduan dan cara untuk merentasi tapak. Terdapat juga sorotan restoran vegan serta pemandu bandar, kategori keibubapaan vegan, serta kehidupan sifar sisa. Ia benar-benar hab semua pengetahuan vegan…maka namanya!

Sepanjang tahun hadapan, World of Vegan juga akan menderma 1% daripada hasil tapak webnya kepada California-berasaskan Animal Place tempat perlindungan haiwan ladang1% kepada A Well-Fed World untuk membantu memerangi kelaparan, dan 1% kepada Yayasan Penanaman Pokok Buah-buahan untuk menyokong planet kita — semuanya penting bagi komuniti World of Vegan.

Hadiah ubah suai dapur berlangsung sepanjang bulan ini dan berakhir pada Hari Vegan Sedunia pada 1 November 2022. Jangan lupa untuk mengambil bahagian!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *